Algemene voorwaarden

Omschrijving complimenten geven & categorieën
De Compliment voor de Consulent is een online platform om consulenten Werk & Inkomen een compliment te geven. Iedereen mag een consulent complimenten geven binnen een bepaalde categorie.

We reiken verschillende prijzen uit. Daar een categorie uit te kiezen bij het complimentje geeft de ‘complimenten gever’ aan wat hij of zij vindt dat de consulent verdient. Compliment voor de Consulent kiest samen met een panel winnaars uit. Zij zullen prijzen ontvangen die passen bij het compliment dat ze hebben gekregen.

De verschillende categorieën zijn:
• Iets lekkers:

iedereen verdient zo af en toe wat lekkers, dus ook jouw consulent!
• Een verrassing:
een surprise, iets wat zelfs jouw consulent niet had verwacht.
• Een feestje:
jouw consulent hoeft de slingers niet op te hangen dat doen wij voor je.
• Een dagje voor jezelf:
even een day-off voor de consulent en hij of zij komt helemaal tot rust.
• Een avondje uit:
even een avondje op pad zodat jouw consulent kan ontspannen!

Compliment voor de Consulent wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door PinkRoccade Samenlevingszaken. Het is onderdeel van een groter initiatief genaamd: Consulent van het Jaar. Deze verkiezing zou plaatsvinden in 2020 maar is door de coronacrisis verplaatst naar een nog onbekende datum.

Geven & ontvangen van complimenten
Complimenten mogen alleen uitgereikt worden aan consulenten en klantmanagers. Iedereen mag dit doen! Maar de consulent of klantmanager moet wel werkzaam zijn bij een gemeente in het domein Werk & Inkomen in Nederland.

Prijzen
Je kan ook dingen winnen! Als je een compliment ontvangt, maak je automatisch kans op leuke prijzen. Deze prijzen worden gekozen op basis van de categorie die de ‘complimentengever’ kiest. Zo kiest hij of zij dus eigenlijk wat de consulent voor cadeautje krijgt.

Panel
PinkRoccade Samenlevingszaken stelt een panel samen. Het panel bestaat uit mensen met ervaring binnen het domein Werk & Inkomen. Het panel kiest de leukste, mooiste en meest speciale complimenten uit. Vervolgens zorgt PinkRoccade Samenlevingszaken ervoor dat de consulent die winnen bijpassende prijzen krijgen.

Aansprakelijkheid
PinkRoccade is in geen elk geval aansprakelijk. Deelname impliceert kennis en acceptatie van de eigenschappen en de beperkingen van het internet, evenals het gebrek aan bescherming van bepaalde data tegen potentieel frauderend gebruik, hacking of het oplopen van een virus van deze data. PinkRoccade kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele storingen van het internet, aan de telecommunicatienetwerken van de internetproviders of de onverenigbaarheid van de browsers die worden gebruikt door de deelnemers om naar de website te gaan.